Pёrbёrёsit

  • 1 litёr jogurt
  • 1 tas thjerrёza tё ziera
  • Pak koper
  • Vaj vegjetal
  • Kripё

Hapat

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Pёrzieni mirё jogurtin, pastaj ia shtoni pёrbёrёsit e tjerё duke i pёrzier mirё.
Ia shtoni ujin nё atё sasi sa duke mos e bёrё çorbёn shumё tё lёngshme.

Pёrmbi ia shtoni akullin dhe e shёrbeni kёtё çorbё tё ftohtё nё kёto ditё tё ngrohta.

Ju bёftё mirё!

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.çom është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë reçeta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, reçeta këto të çilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin shtëpiak.