Përbërësit

 • salcice
 • argjinare
 • speca te kuq
 • ullinj
 • borzilok
 • kripë
 • piper
 • vaj ulliri
 • djathë sipas dëshirës

Hapat

 1. Mjafton të piqni paraprakisht specat, t’i pastroni nga lëkura dhe t’i bëni gati për vendosjen në pjatë.
 2. Përdorni argjinare të konservuar në mënyrë që të mos iu shkojë e gjithë koha duke i pastruar e gatuar për një pjatë kaq të thjeshtë.
 3. Piqni salsiçet Hako, pritini në copa dhe të gjithë përbërësit, vendosini në një kunj dhëmbësh apo, nëse doni t’i bëni më të mëdha, në drunjtë që përdoren për shishqebap.