Hertz EV janë në Denver

spot_img

Kryetari dhe CEO i Hertz Stephen Scherr dhe kryetari i bashkisë së Denverit Michael Hancock nisur Hertz elektrizohet në Denver në Shkollën e Mesme të Karrierës dhe Teknike Montbello dhe njoftoi synimet për të zgjeruar disponueshmërinë e automjeteve elektrike (EV), infrastrukturën e karikimit dhe mundësitë e edukimit dhe trajnimit për EV në komunitetin e Denverit.

Denveri është qyteti i parë në këtë nismë të re publike private me Hertz, e cila po zgjerohet në qytete të tjera në të gjithë vendin.

“Hertz po investon në flotën më të madhe të automjeteve elektrike me qira në Amerikën e Veriut dhe si pjesë e kësaj përpjekjeje, ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë komunitetet të shfrytëzojnë përfitimet ekonomike dhe mjedisore të elektrifikimit.” tha CEO i Hertz, Stephen Scherr.

“Ne jemi krenarë që lançojmë Hertz Electrifies me qytetin e Denverit dhe kryebashkiakun Hancock dhe jemi partnerë me Shkollën e Mesme të Karrierës dhe Teknike Montbello për të ndihmuar në krijimin e mundësive arsimore dhe trajnimi EV për fuqinë punëtore të së ardhmes.”

Nëpërmjet Hertz Electrifies, Hertz synon të sjellë deri në 5,200 automjete elektrike me qira në Denver – duke përfshirë modele nga Tesla, Polestar dhe GM – për disponueshmërinë për udhëtarët e kohës së lirë dhe të biznesit, si dhe për shoferët me qira. Për më tepër, Hertz po mbështet instalimin e infrastrukturës së karikimit të aksesueshme nga publiku në partneritet me bp dhe rrjetin e tij global të karikimit elektrik me shpejtësi të lartë, bp pulse. Për të ndihmuar në informimin e ndërtimit të infrastrukturës së karikimit në të gjitha lagjet e Denverit, Hertz po ndan me qytetin informacione anonime telematike, të grumbulluara nga flota e tij e makinave të lidhura përmes “Indeksit të Mundësisë së Karikimit Hertz”.

Hertz po dhuron një automjet elektrik dhe po ofron materiale edukative dhe trajnimi EV për shkollën e mesme të karrierës dhe teknike Montbello për t’i mundësuar shkollës të përfshijë teknologjinë EV në kurrikulën e saj të servisimit të automjeteve. Hertz gjithashtu po vë në dispozicion punët verore për të rinjtë në Denver, duke përfshirë programin e punësimit të të rinjve në Denver.

“Partneriteti ynë me Hertz dhe dhurimi i tyre i burimeve dhe një EV për Shkollën e Mesme Teknike dhe Karriere Montbello është një përpjekje e re novator për t’u mësuar të rinjve aftësi të reja dhe për t’i përgatitur ata për valën e ardhshme të përparimeve teknologjike.” tha kryetari i bashkisë së Denverit, Michael B. Hancock.

“Ne jemi duke synuar këtë përpjekje fillestare aty ku është më e nevojshme, dhe gjithashtu duke bashkëpunuar me Programin e Punësimit të Rinisë në Denver për t’u siguruar që ka mundësi të ngjashme në të gjithë qytetin. Këto aleanca do të edukojnë më tej rininë tonë dhe do t’i vendosin ata në një rrugë drejt suksesit në ekonomia e së nesërmes”.

“Në bp ne e dimë se do të duhet një nivel i lartë koordinimi për të kaluar në një të ardhme neto zero.” tha kryetari dhe presidenti i Denverit dhe i bp America, Dave Lawler.

“Këto partneritete publike private janë të rëndësishme dhe po aq e rëndësishme është angazhimi i studentëve herët dhe shpesh për t’u siguruar që ata të kenë aftësitë e duhura për të ardhmen. Ne nuk mund ta bëjmë pa to. Unë përgëzoj kryebashkiakun Hancock dhe Hertz ndërsa vazhdojmë të bëjmë përparim të qëndrueshëm në Denver”.

“Montbello Career and Technical strehon programin e vetëm të automobilave të shkollës së mesme në rajonin e largët verilindor të Denverit.” tha Arnetta Koger, drejtoreshë e shkollës së mesme teknike dhe karrierës Montbello. “Ne jemi të lumtur që jemi partnerë me Hertz dhe Denver. Tani, me automjetin tonë të parë elektrik, ne do të jemi në gjendje të sigurojmë që studentët tanë të përgatiten për punët dhe teknologjitë e së ardhmes.”

Në janar, Hertz i shpallur Hertz elektrizohet, një partneritet i ri publik-privat që synon të përshpejtojë kalimin drejt automjeteve elektrike, duke krijuar njëkohësisht mundësi ekonomike dhe përfitime mjedisore për komunitetet. Përveç kësaj, Hertz dhe bp kanë njoftuar një synim për të sjellë infrastrukturën e karikimit të shpejtë në vendet e Hertz në qytetet kryesore, duke përfshirë Denverin.

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles