Fiqtë janë të mirë për nerva


Fiqtë janë të mirë për nerva
Reviewed by on

October 15, 2018
.

“Pasha fikun dhe ullirin” (Tin -1) Fiku bën mirë mushkërive dhe fytit, ripërtërin mëlçinë dhe shpretkën, pastron këlbazën si sekrecion të trupit në lukth. Fiqtë janë të mirë për nerva, e hapin traktin tretës dhe më së miri është kur hahen me arra dhe bajame. Lehtë kalon nëpër zorrë prandaj përdoret si laksativ, diuretik, hap […]

“Pasha fikun dhe ullirin” (Tin -1) Fiku bën mirë mushkërive dhe fytit, ripërtërin mëlçinë dhe shpretkën, pastron këlbazën si sekrecion të trupit në lukth. Fiqtë janë të mirë për nerva, e hapin traktin tretës dhe më së miri është kur hahen me arra dhe bajame. Lehtë kalon nëpër zorrë prandaj përdoret si laksativ, diuretik, hap […]

Rating: 0

Fiqtë janë të mirë për nerva

Fiqtë janë të mirë për nerva

“Pasha fikun dhe ullirin” (Tin -1)
Fiku bën mirë mushkërive dhe fytit, ripërtërin mëlçinë dhe shpretkën, pastron këlbazën si sekrecion të trupit në lukth. Fiqtë janë të mirë për nerva, e hapin traktin tretës dhe më së miri është kur hahen me arra dhe bajame. Lehtë kalon nëpër zorrë prandaj përdoret si laksativ, diuretik, hap bllokimet dhe shuan etjen që shkaktohet. Është i pasur me sheqerna, që prodhojnë energji të madhe në trup.
Rekomandohet të përdoret nga personat e dobësuar, anemikët dhe nga ata që ndiejnë shumë ftohtë ngase i jep organizmit forcë dhe nxehtësi. Fiku parandalon rënie e flokëve dhe mënjanon erën e rëndë të gojës.

(Visited 278 times, 1 visits today)

Related Articles

Stay Connected

21,992FansLike
3,680FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles